Jumaat, 19 November 2010

Love Dress

Salmah yang berusia awal 50-an telah pergi ke rumah anak perempuannya yang baru dua bulan berkahwin. Sampai saja di rumah anaknya itu, dia terkejut besar apabila melihat anaknya tidak berpakaian. Lalu bertanya,


Salmah : "hey watie, kenapa kamu tak pakai baju?"
Watie   : "Ini love dress saya, mak. Sekejap lagi suami saya balik dari kerja."
Salmah : ohhh..


     Selepas berbual dengan anaknya itu, dia pulanglah ke rumahnya. Sampai je rumah, Salmah segera mandi kemudian berbaring di atas sofa di ruang tamu tanpa mengenakan pakaian. Tepat jam 5 petang, suaminya pun pulang...


Suami   : "hey Salmah, kenapa awak tak pakai baju langsung ni?? Apa dah jadi ni??
Salmah : "Inilah Love Dress saya Bang! Khas untuk abang!"
Suami   : Oh tidak!
              "Kenapa tak iron dulu...!"

4 ulasan:

  1. haha..makcik salmah igt love dress die same dgn anak die kot. wahaha

    BalasPadam
  2. itu la pasal.. mcm mane la rupa love dress makcik Salmah tu yer... hahaha..

    BalasPadam
  3. hahaha... memang gilaaa ;D makcik salmah perasan muda...

    BalasPadam

Pendapat Anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...