Rabu, 8 Disember 2010

Cara Mudah untuk BlogWalking

Salam blogger sekalian. Disini Fizzo nk kongsi dengan rakan blogger semua bagaimana nk berblogwalking dengan lebih mudah dan jimatkan masa. Terlebih dahulu, Fizzo dpt ni dari entri Wyna. Terima Kasih.

Ok, ada 6 syarat dan Syarat2nya adalah seperti berikut:

1) Macam biasa, kena ada banner BlogLarian.

2) Kena jadi Followers BlogLarian.
Fizzo dah follow.. hehe

3) Cipta Slogan yg Berbunyi... Saya suka berblogwalking kerana...
Fizzo suka berblogwalking kerana dpt menambah kenalan sambil membaca entri yg menarik.

4) Tag 3 org rakan atau lebih

5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian
BlogLarian ni, adalah tempat kita mudah untuk buat blogwalking tanpa buka banyak tab. Sebab kt blog ni boleh paparkan 4-5 blog sekali gus. Senang lah untuk kita blogwalking dan follow blog yang lain. Nak tengok tutorial klik kat sini.

6) Akhir sekali, Masukkan link en3 bersama tajuk blog ke dalam komen blog Pendaftaran BlogLarian untuk buat pendaftaran.



12 ulasan:

  1. Salam Fizzo, oh Fizzo org kedua tag kak,nanti kak join. Tq tag kak :)

    BalasPadam
  2. he3...selamat berblogwalking dlm satu tab bang..he3 :)

    BalasPadam
  3. Semoga bloglarian lbih memudahkn urusan sume blogger.. ;)

    BalasPadam
  4. jom pecut bersama :)

    BalasPadam
  5. wah..info baru bagi org baru macam sy ni...
    sy ni kalu lari sprint kat skola dulu2 pandai la...blog pun leh sprint gak upenye...heheh

    BalasPadam
  6. good luck dlm dunia belog..ngee

    BalasPadam
  7. jom sesama kita join..salam kenal

    BalasPadam
  8. TQ fizzo,

    kak ati di tag lagi ye..
    tgh bz baru blk holiday..lepas semua settle
    kak ati buat nanti ok..

    BalasPadam
  9. thanks for this tips :)

    BalasPadam

Pendapat Anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...